Partners

Sponsors

De organisatiecommissie werkt nog hard aan deze pagina. Wilt u ook partner zijn van de UGM 2020? (Foto Furore)

Beter Healthcare specialiseert zich in advisering, implementatie en projectmanagement van (business- en zorg)processen en software voor Healthcare-organisaties. Succesvol opgeleverde projecten en tevreden klanten vinden wij belangrijk. Medewerkers krijgen voldoende ruimte om zich te ontwikkelen tot de beste consultants in de Healthcare-branche. Beter Healthcare wil vooroplopen in (zorg)innovatie, procesverbetering en nieuwe technieken.

Wij als CAM zijn een Platform as a Service Provider met een Datacenter en een Workspace propositie voor de Ziekenhuizen in NL. De EPIC Hyperspace wordt met onze CAMCUBE  werkplek bij meerdere ziekenhuizen in NL gefaciliteerd. Wilt u ook het optimale gebruiksgemak vraag eens aan Bart hoe dit werkt. Bart staat op onze stand in de gang.

Furore’s team van gecertificeerde Epic-consultants heeft zeer ruime kennis en ervaring in de implementatie en inrichting van Epic. Furore is dé expert op het vlak van (zorg)data en ondersteunt o.a. bij het verzamelen, ontsluiten, modelleren en de vertaling naar rapportages. Op basis van internationale standaarden voor berichtuitwisseling in de zorg bouwt en ontwerpt Furore tevens koppelingen.

VMware software drijft ’s werelds meest complexe digitale infrastructuur. Het compute-, cloud-, mobility-, networking- en security-aanbod van VMware biedt een dynamisch en efficiënt digitaal fundament voor meer dan 500.000 klanten wereldwijd. VMware streeft er naar een “Force for Good” organisatie te zijn door baanbrekende innovaties met een wereldwijde impact waar bedrijven en de maatschappij van profiteren. Meer informatie

Epic