12,5 jaar Epic

UGM

Medewerkers van de Nederlandse ziekenhuizen die met Epic werken zijn uitgenodigd voor de jaarlijkse user group meeting. Tijdens de UGM willen we inspireren en kennis en ervaring uitwisselen. Uiteraard is er ruimte voor verdieping en netwerken.

De bijeenkomst (geaccrediteerd) is vooral bedoeld voor zorgprofessionals, superusers, bestuurders, leidinggevenden zorg, applicatiespecialisten en zorgadministrateurs.

De programmering van de sessies is vooralsnog onder voorbehoud. (maart 2020)

#epicugm2020

Deelname

Tijdens de UGM zullen vele presentaties en demonstraties gegeven worden. Bezoekers (deelnemers) kunnen vooraf de “voorstellingen” boeken die zij interessant vinden.

Vertegenwoordigers uit alle Epic ziekenhuizen stellen een gevarieerd theaterprogramma samen. Er wordt nog hard gewerkt aan de samenstelling van de voorstellingen.

Meld je bij jouw collega uit de programmacommissie voor je deelname als bezoeker of als jij “in the spotlight” zou willen staan om jouw Epic ervaringen te delen.

0 jaar

Wist je dat Nederland het eerste land buiten de Verenigde Staten was die Epic ging gebruiken? Dit jaar is Epic inmiddels 12,5 jaar live in ons land.